Fraværsprocent i Normtid
Opdateret over en uge siden

Hvis du i forvejen har Normtid oprettet under Indberetninger, så vil du nu også nemt kunne få et overblik over medarbejdernes fravær.

Hvis I ikke i forvejen har Normtid, så kan du tage fat i supporten i chatten, på mailen support@intempus.dk eller på telefonen 26 390 400.

Du kan følge nedenstående trin for at få tilføjet Fravær i jeres normtidsoversigt eller se videoen nederst på siden:

1. Først skal du gå i App builder i menuen for at definere hvilke aktiviteter, der skal tælle som fravær i oversigten

2. Når du er kommet under App builder skal du finde jeres fraværsaktiviteter

3. Nu skal du dobbeltklikke på en aktivitet, hvor du vil få et nye vindue frem:

4. Herinde i det nye vindue vil du skulle udfylde en faktor i feltet “Fraværsfaktor i normtidsrapport”. Faktoren vil typisk skulle være 1:

5.Dernæst trykker du på Gem

6. Efterfølgende skal du gå i Indberetninger og under fanen Normtid

7. Når du er kommet herind, skal du tilføje de nye kolonner. Det gør du ved at trykke “Vælg kolonner” på de tre lodrette streger oppe i toppen af siden

8. Nu vil du få et nyt vindue frem, hvor du kan tilføje kolonnerne “Fravær” og “Fraværsprocent”. Dernæst trykker du på Anvend

9. Nu vil der være kommet to nye kolonner, hvor du vil kunne få et fraværsoverblik over den valgte periode

OBS: Der kan gå noget tid før Normtid bliver opdateret, efter du har tilføjet en faktor på aktiviteten i app builder.

Det kan være, at du både vil have vist indberetninger på din fraværstype under “Realiseret tid” og “Fravær”. Så vil du skulle have en faktor udfyldt på aktiviteten i felterne: “Realiseret tidsfaktor i normtidsrapport” og “Fraværsfaktor i normtidsrapport”.

Fraværsprocenten vil blive udregnet i forhold til medarbejdernes normtid.