Intempus Administration
App builder
Hvordan opretter jeg en aktivitet?
Marina Overbye avatar
Skrevet af Marina Overbye
Opdateret over en uge siden

En aktivitet er det, som medarbejderne vil skulle indberette på. Det kan for eksempel være “Alm. timer”, “Kørsel” eller “Sygdom”.

Når du skal oprette en ny aktivitet, er der en række punkter, der skal udfyldes. Disse punkter kan du finde under Guiden.

For at oprette en ny aktivitet til dine medarbejdere, kan du følge nedenstående trin:

• Gå under app builder i menuen

• Du vil nu være under anden fane, der hedder Aktiviteter

• Her skal du klikke på plusset nede i højre hjørne

• I det nye vindue, der kommer frem skal du udfylde informationerne på din nye aktivitet

• Det er ikke nødvendigt at udfylde alle felter, men disse skal udfyldes:

• Aktivitetsnavn

• Faktor

• Arbejdsmodel

• Arbejdskategori

• Enhed

• Til sidst trykker du på Gem på den grønne knap

Her er en oversigt over, hvad de forskellige felter betyder:

• Aktivitetsnavn = Navnet på den aktivitet, som medarbejderne skal kunne indberette på. Det kan for eksempel være Timer, Sygetimer eller Kursus

• Nummer = Hvis du gerne vil have at din aktivitet skal have et nummer, skal du udfylde nummeret her

• Faktor = Faktoren afgør hvordan aktiviteten bliver vist i app’en for medarbejderne. Hvis din aktivitet skal være i timer anbefaler vi, at du skriver 1 i faktor. Hvis din aktivitet skal være i dage, anbefaler vi i stedet, at du skriver 0 i faktor.

• Arbejdsmodel = Her skal du vælge hvilken arbejdsmodel din aktivitet skal høre under

• Arbejdskategori = Her skal du vælge hvilken arbejdskategori din aktivitet skal være under

• Enhed = Under enheden vælger du som aktiviteten for eksempel skal være i timer, afspadseringstimer eller dage

• Tidsinterval = Hvis der er tilføjet et tidsinterval på aktiviteten vil medarbejderne kunne vælge en start- og sluttid på deres indberetning. Her vil de for eksempel kunne indberette fra 08.00 - 16.00 i stedet for at skrive 8 timer.

• Datointerval = Hvis der er tilføjet et datointerval på din aktivitet, vil du kunne indberette over en længere periode. For eksempel vil en medarbejder kunne indberette 3 ugers ferie på én gang i stedet for at skulle lave en indberetning hver dag. Hvis du vil have dette datointerval, skal vi dog tilføjet noget bagom systemet. Så her bliver du nødt til at tage fat i supporten.

• Nummerplade påkrævet = Hvis du sætter flueben i dette felt, skal medarbejderne skrive en nummerplade på deres indberetning.

• Vis supplerende bemærkninger = Hvis du aktiverer dette felt, vil medarbejderne have et ekstra bemærkningsfelt, når de indberetter på denne aktivitet

• Vis i app = Hvis denne er aktiveret vil medarbejderne kunne se aktiviteten når de indberetter både i app’en eller på web

• Vis for admin = Hvis der er flueben i dette felt, vil du kunne se denne aktivitet, hvis du laver en indberetning for medarbejderne

Obs. Har du en integration til E-conomic? Hvis du har en integration til e-conomic, og du gerne vil oprette en aktivitet i enheden Timer, vil du ikke kunne følge ovenstående guide. Aktiviteten skal i stedet oprettes i e-conomic, hvor den efterfølgende vil blive synkroniseret over til Intempus. Vi ved dog ikke, hvor denne aktivitet vil lande henne. Derfor er du meget velkommen til at tage fat i supporten, så vil vi meget gerne hjælpe med at oprette aktiviteten.