layout.skip_to_main_content
Skapa lärarkonto

Så här skapar du ett lärarkonto.

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Börja med att gå till magma.se och klicka på Skapa konto uppe i det högra hörnet.

• Du skickas då vidare till Magmas inloggningssida och klickar därefter på Skapa ett här längst ner på skärmen för att börja skapa ditt konto.

• Välj om du vill skapa ditt konto med Skolfederation, Microsoft, Google eller ett eget användarnamn (mailadress) och lösenord. Kontrollera att alla inloggningsuppgifter stämmer, som t.ex. din mailadress.

• Välj till sist Land, Kommun/Huvudman och Skola.

När du klickat och läst dig förbi användaravtal så ska du komma in i tjänsten. Då har du lyckats med att skapa ett lärarkonto. Yay! 🎉

Vet du om att din kommun har köpt in Magma så kommer ditt konto anslutas till kommunlicensen automatiskt.

Instruktionsfilm: Skapa lärarkonto😄

Följer du Magmas Startguide så är nästa steg 2: Skapa klass.