Du kan skapa lärarkonto på två platser. Du behöver bara skapa på en av platserna. Dessa är:

På iPad. Ladda ner Matteappen från Appstore.

När du tagit dig fram till någon av ovanstående platser så fyller du i:

• Förnamn

• Efternamn

• E-post - denna måste vara unik. Har du skapat ett konto tidigare går det inte att skapa ett nytt med samma e-post. Då är det bättre att gå tillbaka och klicka "Glömt lösenord" eller höra av dig till oss.

• Lösenord - måste vara 6 tecken

• Skola - var noga med att välja rätt skola i rätt kommun också. Finns t.ex. många Vasaskolan.

När du klickat och läst dig förbi användaravtal så ska du komma in i tjänsten. Då har du lyckats med att skapa ett lärarkonto. Yay! 🎉

Vet du om att din kommun har köpt in Matteappen så kommer ditt konto anslutas till kommunlicensen automatiskt.

----------------------------------------------------
Följer du Matteappens Startguide så är nästa steg 2. Skapa klass.