Skapa lärarkonto

Så här skapar du ett lärarkonto.

Ludvig avatar
Skrivet av Ludvig
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan skapa lärarkonto på två platser. Du behöver bara skapa på en av platserna. Dessa är:

• På iPad. Ladda ner Magma från Appstore.

När du tagit dig fram till någon av ovanstående platser så kan du börja skapa ditt konto genom att klicka Skapa ett här/Skapa konto längst ner på skärmen.

Välj om du vill skapa ditt konto med Skolfederation, Microsoft, Google eller ett eget användarnamn. Kontrollera att alla inloggningsuppgifter stämmer, som t.ex. din mailadress. Välj till sist land, kommun/huvudman och skola.

När du klickat och läst dig förbi användaravtal så ska du komma in i tjänsten. Då har du lyckats med att skapa ett lärarkonto. Yay! 🎉

Vet du om att din kommun har köpt in Magma så kommer ditt konto anslutas till kommunlicensen automatiskt.

----------------------------------------------------
Följer du Magmas Startguide så är nästa steg 2. Skapa klass.