Eleverna behöver göra nedan steg för att slå på översättningen i Matteappen.
Det finns över 90 språk att välja bland, här ser du en lista på dessa.

Så här gör eleverna för att slå på översättningen.

På elevwebben:

1. Eleven kan i inloggat läge se en flik till vänster under sitt namn, den heter Konto.

2. När du trycker på Konto ser det ut såhär:

3. För att slå på översättningen trycker de på den lilla pilen där det står None och väljer det språk som önskas.

I Appen:

1. När du är inloggad i appen, tryck på ditt namn nere till höger på skärmen.

2. Tryck sedan på globen under Översättningsspråk och välj det språk du vill översätta till.

Såhär använder du översättningsfunktionen

Inne i en övning så trycker eleverna på globen till höger för att aktivera översättningen.

Klart! 😄