Vanliga frågor
Lägg till elever till en övning som redan är skapad

Guide för hur man lägger till en grupp, klass eller enskilda elever i en övning du redan har skapat.

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har delat ut en övning till en klass men vill lägga till en till klass, grupp eller enskilda elever kan du göra det i efterhand såhär:

Hitta övningen du vill lägga till eleverna i och tryck på dem tre prickarna till höger om övningens namn.

När du klickat på dem tre prickarna dyker det upp olika alternativ. Klicka på Redigera.

När du har tryckt på Redigera kommer du visas vilka uppgifter/ inställningar och vem du har lagt till i din övning. Till höger kan du välja att tilldela till nya elever/ klasser. Klickar du på pilen ner bredvid klassens namn kan du välja att lägga till enskilda elever.

För att lägga till en klass eller elev, tryck på klassen/elevens namn så dom blir blåa.

Till sist, tryck på Uppdatera högst upp i skärmens högra hörn för att spara dina ändringar!