Vanliga frågor
Filtrera dina övningar

Du kan välja hur du vill sortera och filtrera dina övningar så du kan hitta dem!

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att filtrera dina övningar utifrån klasser, klicka på fliken Alla klasser uppe till vänster.

Du kan även filtrera dina övningar och elever genom att klicka på Filtrera ovanför dina övningar. Här kan du filtrera dina övningar och elever utifrån övningar i Provläge, och utifrån dina kategorier du kan använda för att kategorisera dina övningar. Läs mer om hur man kategoriserar övningar här.

Du kan här också filtrera fram övningar utdelade till dina grupper och elever som tillhör klassen du valt.