Vanliga frågor
Dela övning med kollega

Här ser du hur du kan dela en övning du skapat med dina kollegor!

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

OBS! Det är endast övningen och uppgifterna som kopieras och delas över till din kollega, inte elevernas resultat.😊

• Gå in på fliken Övningar.

• Välj övningen du vill dela till din kollega och klicka på de tre prickarna till höger om övningen.

• Här får du upp olika alternativ. Klicka då på Kopiera till kollega.

• Här kan du dela ut övningen till din kollegas klass. Du får upp en lista på klasserna som finns på din skola. Du kan söka efter klassen du letar efter och du kan även scrolla bland klasserna för att hitta rätt.

• När du hittat den lärares klass som du vill dela övningen med, klicka på klassens namn.

• Klicka sedan på Spara.

• För att din kollega ska hitta övningen så loggar hen in på sitt konto och går in på fliken Övningar.

• Där ligger övningen högst upp under Opublicerade.

• För att publicera övningen till klassen trycker din kollega först på de tre prickarna till höger om övningen.

• Välj alternativet Publicera.

• Klart!

• Nu kan eleverna börja arbeta med övningen!

OBS! Det är endast övningen och uppgifterna som kopieras och delas över till din kollega, inte elevernas resultat.😊