Vanliga frågor
Rapportera felaktiga uppgifter

Har du hittat ett fel i en uppgift? Kika här!

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Är det flera av dina elever som får fel svar på en uppgift även fast de svarat helt rätt? Eller har du hittat något som inte ser korrekt ut när du kollar igenom uppgifterna i en övning? Så här kan du rapportera felet direkt i Magma!💡

• Klicka dig in på uppgiften via resultatmatrisen.

• Klicka på flaggan till höger om Facit.

• Till sist kan du beskriva felet, detta är valfritt. Du kan också välja att skicka in felet direkt.

Nu har vi tagit emot felet och våra innehållsansvariga här på Magma kommer att åtgärda detta så snabbt som möjligt! TACK!😄🌟

OBS! Om det är något som ser riktigt tokigt ut kan du alltid höra av dig till oss i chatten, så hjälper vi självklart till!