NMBS - Bestel een Flex-abonnement
Romain Schuermans avatar
Geschreven door Romain Schuermans
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik wil een flexibel treinabonnement bestellen van NMBS

☝🏽 Ga naar de mobility hub in je Mbrella-account en klik op “NMBS” om je abonnement te bestellen.

💡 Nadat je je bestelling hebt geplaatst, kun je de verwachte leveringsdatum van je abonnement zien door op "NMBS" te klikken in je mobility hub.

Welk Flex abonnement moet ik kiezen?

Het nieuwe Flex-abonnement is ideaal voor thuiswerkers die 2-3 keer per week naar kantoor reizen. Je kunt kiezen uit twee jaarlijkse formules (80 of 120 reisdagen) en twee maandelijkse formules (6 of 10 reisdagen) afhankelijk van je behoeften.

Na het bestellen van het abonnement op Mbrella ontvang je een automatische e-mail van SNCB met een vouchercode. Voer deze code eenvoudig in op de SNCB-app om je abonnement te activeren.

Als je een frequente reiziger bent, hoef je je geen zorgen te maken. We hebben nog steeds dekking voor je met onze Standaard-abonnementen, die goedkoper zijn als je meer dan 3 keer per week op dezelfde route reist.

🤔 Niet zeker hoe je je Flex abonnement kan gebruiken? Bekijk dit artikel voor meer informatie!