Ik gebruik de TCO Box
Voertuigen bewerken en toevoegen in de TCO Box
Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Edit & add vehicles

In dit gedeelte kun je de voertuigen invoeren die je wilt vergelijken, samen met hun technische gegevens. Je hebt verschillende opties om dit te doen:

• Voer de informatie handmatig in: Klik op Add empty row en vul vervolgens de cellen aan met de relevante gegevens.

• Importeer een aanbod via Olivia: Klik op Import > Add > Enter marketing codes >

• Upload een vooraf ingevuld Excel-bestand: Klik op Import > Upload a file > Select a sheet > Import.

• Zoek een model via Jato: Klik op Import > Search > Select the model > Go > Vul eventueel ontbrekende waarden in.

Aan het einde van elke voertuigregel kun je deze dupliceren of verwijderen met de volgende knoppen:

Klik op Save changes > Check report