Kilometervergoeding periodes

Dankzij KM vergoeding periodes kan je nu zelf instellen welk bedrag de werknemers vergoed krijgen in welke periode

Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De bedrag van kilometervergoedingen worden dikwijls geïndexeerd (bv. van €0,27/km naar €0,35/km in 2024). Om ervoor te zorgen dat werknemers voor de juiste bedragen in de juiste periodes blijven betaald worden, kan je als HR admin nu gebruik maken van de kilometervergoeding periodes.

Hoe stel je dit in?

• Ga naar de Mobility Hub en klik de kilometervergoeding naar keuze aan

• Klik naast Instellingen op de knop 'Wijzig'

• Voeg jouw periode naar keuze toe door te klikken op "Add different amount for another period" (Nederlandstalige versie komt eraan!)