Hoe kan ik mijn ritten automatisch herhalen?

Uitleg gebruik auto-planner

Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Deze week bijgewerkt

Voorbeeld: Ik rijd elke dag met de fiets naar mijn werk.

Als je bijna elke dag op dezelfde manier naar het werk pendelt, of regelmatig dezelfde woon-werkrit maakt, kan je je woon-werkrit één keer aanmaken en automatisch herhalen!

Speciaal daarvoor hebben wij de auto-planner ontwikkeld.

Hoe de auto-planner gebruiken?

1. Voeg je woon-werkrit toe;

1. Selecteer de datum waarop je je woon-werkrit wil toevoegen

2. Kies een titel, bv. Thuis-Kantoor (als je dit niet doet, maakt de tool er automatisch een aan)

3. Kijk je adressen na*

4. Kies je vervoermiddel uit de keuzelijst

2. Zet de knop "Automatisch herhalen" aan

1. Kies hoe vaak je de rit wil laten herhalen (elke week, twee weken, drie weken...)

2. Selecteer de dagen waarop je deze rit wil toevoegen

3. Klik op "toevoegen"

Je rit wordt automatisch toegevoegd op alle dagen die je hebt geselecteerd

💡 Als je een fout opmerkt in je woon- of werkadres, laat het dan weten aan je HR team