Totes les col·leccionsGestions de la plataforma
Visualitzar subcontracta de segon nivell

Com pots visualitzar els empleats i documentació de la teva subcontracta de segon nivell

Paula Picón avatar
Escrit per Paula Picón
Actualitzat fa més d’una setmana

Un cop has donat d'alta al teu subcontracta de segon nivell, pots visualitzar-lo dins del teu propi usuari de Metacontratas.

Per això, has de crear un tiquet perquè el nostre equip de suport faci la vinculació entre les dues empreses.

Un cop feta aquesta vinculació podràs canviar entre la teva empresa i l'empresa subcontractada amb un sol clic des del menú desplegable de "Empresa Subcontractista".

Podràs tenir diferents empreses subcontractades a cada centre, de manera que veuràs les teves empreses subcontractades segons el centre on et trobis. Si no filtres per cap centre i al desplegable "Centre de Treball" selecciones l'opció "..." veuràs totes les empreses subcontractades a la totalitat dels centres.