Totes les col·leccionsGestió de documentació
Pujar documentació a diverses empreses principals

Com pujar documentació a més d'una empresa principal d'una sola vegada

Paula Picón avatar
Escrit per Paula Picón
Actualitzat fa més d’una setmana

En aquest vídeo pots veure molt fàcilment com configurar el teu usuari per poder pujar documents a diversos clients alhora.

El primer que has de tenir en compte és que només podràs pujar a diverses empreses principals els documents que siguin comuns per a aquestes empreses. Per exemple, els documents de Seguretat Social i Hisenda, Pòlisses d'assegurança, documentació d'empleats... sempre que es demanin a les dues empreses.

Per poder pujar documentació a diferents empreses principals, el primer pas és vincular els usuaris de metacontractes que tenim per a cadascuna d'aquestes empreses.

Per vincular els usuaris només has d'accedir a l'apartat de "Configuració", clicar a "Usuaris" ia la pestanya de "Comptes associats" clicar a "Crear compte vinculat". A continuació només haureu d'introduir les dades d'accés del client que voleu associar.

Un cop desats els canvis, t'apareixerà una nova pestanya anomenada “Tipus de documents vinculats”, dins la qual hauràs de seleccionar el client a relacionar al desplegable que apareix.

En aquesta pantalla apareixen dues columnes, la columna de l'esquerra és el llistat de tots els tipus de documents del client amb la sessió iniciada, i la columna dreta, el llistat de tots els tipus de documents que serien comuns amb el client a relacionar . Aquest llistat és modificable, però, MetaContratas relaciona els tipus de documents comuns en ambdós clients de forma automàtica, per la qual cosa, en principi no has de fer res més, només clicar a la icona “Aplicar canvis” per finalitzar el procés.

Quan aneu a pujar un nou document, veureu a la finestra de pujada, que, per a aquells documents que siguin comuns per a més d'un client, us apareixerà l'opció de pujar-lo a tots els clients amb usuaris relacionats, i podreu marcar aquells clients als que vulguis pujar el document.