Forbrug
Hvordan kan min partner/samlever også få adgang til vores elforbrug i husstanden?
Hvordan kan min partner/samlever også få adgang til vores elforbrug i husstanden?
Anne Lundov avatar
Skrevet af Anne Lundov
Opdateret over en uge siden

Elforbruget er knyttet til den af jer i husstanden, som står på elregingen. Det er derfor nødvendigt at den person, har forbundet til jeres elmåler under Forbrug, inden flere fra husstanden kan få adgang.

Derefter skal partneren/samleveren:

• På siden Forbrug, tryk på knappen "Forbind elmåler"

• Indtaste MitID brugernavnet på den der i husstanden står på elregningen

• Den person skal godkende med MitID

• Accepter adgangen til elmåleren

• Tryk på knappen "Underskriv"

• Tryk på knappen "Afslut afgivelse af fuldmagt" (hvis siden ikke lukker automatisk)