Betalingsfunktioner
Hvorfor skal man nu betale for at bruge visse funktioner?
Philip Engberg avatar
Skrevet af Philip Engberg
Opdateret over en uge siden

Jeg startede oprindeligt Min Strøm som et lille, passionsdrevet hobbyprojekt tilbage i marts - kun til eget behov. Men pga. de stigende elpriser voksede brugerskaren sig pludselig hurtigt til højder, jeg aldrig havde drømt om. Siden sommer har jeg bogstavelig talt arbejdet dag og nat ved siden af fuldtidsarbejde og familieliv for at skabe den bedst mulige brugeroplevelse! Den fantastiske support jeg har fået fra jer, har betydet, at jeg nu kan gå fuld tid på det, hvilket jeg er overordenligt og ubeskriveligt taknemmelig for 🙏

Min drøm er at skabe den bedste energiplatform, som giver alle mulighed for at træffe gode, informerede beslutninger i deres daglige energiforbrug. Jeg vil gerne være med til at hjælpe os alle på vej i overgangen til elbiler, solceller, varmepumper og meget mere i fremtiden ☀️

Jeg kan ikke gøre alt dette alene, så jeg får brug for folk til at hjælpe mig på den rejse 🚀 Jeg er forblevet fuldstændig uafhængig og er hverken sponsoreret af elselskaber eller investeringsfonde. Mit håb er, at jeg kan nå disse langsigtede mål i samarbejde med jer - mine fantastiske brugere ❤️

Derfor beder jeg nu og fremadrettet om betaling for visse funktioner i Min Strøm.

🙋‍♂️ Værd at vide om de nye betalingsfunktioner

• Priserne for i morgen vil, som altid, blive vist så snart de er frigivet fra Nord Pool - ganske gratis.

• Inden morgendagens priser er frigivet, får man endda en prognose for dagen - helt gratis.

• Prisprognosen har hele tiden været en gratis beta-funktion på begrænset tid. Den er nu blevet endnu bedere end før og går helt op til 7 dage frem (frem for kun 4). Den er ikke gratis for mig at købe ude i byen, så den vil (desværre) aldrig kunne forblive en gratis funktion.

• Alle andre funktioner, der før var gratis, forbliver gratis.

• Alle Pro-funktioner kan købes med engangsbetaling, såvel som på abonnement.

Hvis du har flere opklarende spørgsmål, er du meget velkomne til at stille dem gennem chatfunktionen i app'en 🙂

Som sagt, jeg ønsker blot at skabe den bedste energi-app - uden at være i lommen på store spillere 🙂

Jeg håber, at I vil være med på rejsen 🙏 Tak!