Alla samlingarMowin appen
Markera arbetsorder som klar - Mowin appen

klarmarkera arbetsordrar, dölja klarmarkerade jobb, och vanliga frågor om processen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad betyder klarmarkerad?

🤚🏻 Du som arbetar ensam och markerar din arbetsorder som klar, kommer den att flyttas till den avslutade sektionen. Men om flera utförare är involverade i ett arbete och du markerar ditt eget arbete som klart, kommer du endast att se en bekräftelsesymbol bredvid ditt namn på arbetsordern.

Klarmarkera din del av jobbet​

1. Navigera till önskad arbetsorder

2. Kontrollera arbetsorderns status

• Se till att arbetsordern har rätt status genom att observera dess färg.

3. Öppna menyn

• Tryck på menysymbolen (tre linjer) i övre högra hörnet.

4. Klicka på Klarmarkera

• Bekräfta genom att trycka på klar när bekräftelsemeddelandet visas.

5. Kontroll av statusändring:

• Verifiera att arbetsordern nu är avslutad - Arbetsorderns har då ändrats till röd.

Dölj mina klarmarkerade arbetsordrar

1. Klicka på inställningsikonen ("kugghjulet") som finns uppe i högra hörnet.
2. Välj under "Visningsalternativ" under inställningarna.

💡 Under "Visningsalternativ" kan du filtrera dina inställningar genom att aktivera valet "Visa mina klarmarkerade som avslutade".
På så sätt kommer din arbetsorder att visas som avslutad när den är klar, men din kollega kommer fortfarande att kunna se den.

Vanliga frågor

Vad innebär det att klarmarkera en arbetsorder?

Klarmarkering av en arbetsorder indikerar att det arbete som är tilldelat dig har blivit slutfört eller genomfört till en viss grad.

Hur skiljer sig statusen "klar" från "avslutad"?

När en arbetsorder är markerad som "klar", innebär det att din del av arbetet har slutförts, men arbetsordern är fortfarande synlig och tillgänglig för vidare åtgärder eller granskning. Å andra sidan indikerar statusen "avslutad" att hela arbetsordern, inklusive alla delar av det, har slutförts och är avslutad.

Vad händer om jag inte döljer mina klarmarkerade arbetsordrar?

Om du inte döljer dina klarmarkerade arbetsordrar kommer de att förbli synliga för dig i appen.

Kan jag ångra eller ändra inställningen för att dölja klarmarkerade arbetsordrar om jag behöver?

Ja, du kan ändra inställningen för att dölja klarmarkerade arbetsordrar om du behöver det. Detta kan göras genom att gå till inställningarna för visningsalternativ och inaktivera alternativet "Visa mina klarmarkerade som avslutade". Detta gör att dina klarmarkerade arbetsordrar blir synliga igen.