Alla samlingarMowin appen
Lägg till utförare - Mowin appen

Lägg till utförare i Mowin-appen, steg-för-steg instruktioner och vanliga frågor om processen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du lägger till utförare i Mowin appen

1. Navigera till fliken Arbetsorder

• ikon med en skiftnyckel. Välj önskad arbetsorder

2. Se till att du är under fliken Allmänt:

• på menyraden längst upp på skärmen.

3. Scrolla nedåt

• På fliken Allmänt tills du hittar avsnittet Utförare.

4. Klicka på den pennan

• Till höger om texten Utförare.

5. klicka på det gröna plus-tecknet bredvid namnet

• På den person du vill lägga till som utförare.

6. Klicka på knappen "Klar"

• Längst upp till höger på skärmen för att bekräfta och spara dina ändringar.

Vanliga Frågor

Vad är syftet med att lägga till utförare i en arbetsorder i Mowin-appen?​

Syftet med att lägga till utförare är att tydligt definiera vilka som är ansvariga för olika uppgifter inom en arbetsorder. Det underlättar för kommunikationen och samarbetet mellan team medlemmar och säkerställer att inga uppgifter förbises eller glöms bort.

Kan jag lägga till en utförare som inte är registrerad användare av Mowin-appen?

Nej, för att läggas till som utförare i Mowin-appen måste personen vara en registrerad medlem i appen. Det krävs att de har ett aktivt konto för att kunna tilldelas som utförare i arbetsordrar.​

Finns det några begränsningar för antalet utförare som kan läggas till i en arbetsorder?​

Nej, i allmänhet finns det inga begränsningar för antalet utförare som kan läggas till i en arbetsorder i Mowin-appen. Användare kan lägga till så många utförare som behövs för att utföra arbetsordern.​