Administrering av medlemskap
Bookingregler for gruppetimer

Informasjon om booking av gruppetimer hos Mudo Gym Ulsrud

Oppdatert over en uke siden

Velkommen til gruppetimer hos Mudo Gym Ulsrud.

BOOKING

Du kan booke en gruppetime 1 uke i forveien.

Om du skal booke for et familimedlem i ditt familiemedlemskap går du til Min Side i appen og bytter bruker før du booker. Etterpå bytter du tilbake til din egen bruker igjen.

OPPMØTE

Slik bekrefter du ditt oppmøte.

Først velger du "besøksregistrering" i appen.

Deretter vil du se i timeplanen i appen eller på hjem-siden at du kan "bekrefte oppmøte".

Du må bekrefte timen senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt, og risikere å miste plassen din.

VENTELISTE

Dersom timen er full vil du settes på venteliste. Du rykker opp i køen for hver avmelding.

AVBOOKING

Dersom du blir forhindret fra å delta på en gruppetime må du booke deg av timen i appen senest 2 timer før timen begynner. Det er ikke mulig å booke seg av timen etter dette.

KARANTENE VED "IKKE-MØTT" PÅ GRUPPETIMER

Ved manglende oppmøte på 3 gruppetimer du har booket i løpet av 30 dager vil du miste muligheten til å forhåndsbooke timer de neste 14 dagene.

Dersom dette skjer med deg så kan du fortsatt møte opp på senteret og melde deg på timen ved å si fra i resepsjonen rett før timen begynner. Det forutsetter at det er ledig plass på timen.

Du kan kjøpe deg fri fra karantenen ved å betale 50,- i resepsjonen eller på Min Side på web (ikke app).