Kaikki kokoelmatUsein kysyttyjä kysymyksiäLaajennukset
Mitä kassajärjestelmiä MyCashflow-verkkokauppoihin voidaan liittää?
Mitä kassajärjestelmiä MyCashflow-verkkokauppoihin voidaan liittää?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos yritykselläsi on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälä, joka myy tavaraa samasta varastosta verkkokaupan kanssa, sinun voi olla hyödyllistä panostaa kassajärjestelmään, joka on valmiiksi integroitu verkkokauppaasi.

MyCashflow Kassa -palvelun avulla saat käyttöösi verkkokauppaan integroidun pilvipohjaisen kassajärjestelmän ja Verifone-maksupäätteen, jonka avulla voit vastaanottaa kortti- ja mobiilimaksuja esimerkiksi myymäläsi kassalla.

Kassajärjestelmän käyttöönotto kannattaa erityisesti silloin, kun verkkokauppa ja myymälä käyttävät samaa varastoa. Näin saat myymälän myynnit näkymään verkkokaupan järjestelmässä.

Tällä sivulla on ohjeistettu MyCashflow Kassan keskeiset toiminnot ja ominaisuudet:

_________________________________________________________________________

MyCashflow'n oman kassaratkaisun lisäksi on mahdollista integroida kassajärjestelmä myös näiden ulkoisten palveluiden välityksellä:

• Solteq Tekso: Tekso-palveluun kuuluu helppokäyttöinen kassa, jonka kautta tehty myynti vähennetään verkkokaupan varastosaldosta.

Palvelu hinnoitellaan projektikohtaisesti. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, jos olet kiinnostunut käyttämään Teksoa verkkokauppasi kassaratkaisuna.

• Netbaron: Laaja pilvipalveluna toteutettu taloushallinto-ohjelmisto, jonka Kassa-Baron-lisäosan avulla voit integroida verkkokauppaasi Netbaronin oman kassajärjestelmän. Palveluun kuuluu myös esim. varaston ja taloushallinnon ohjelmia, joita voit ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Myös Netbaron hinnoitellaan räätälöidysti.
    Pyydä tarjousta verkkosivujemme kautta.

• Kassone: Kassone tarjoaa monipuoliset sovellukset myynti- ja ostoaktiviteettiesi seurantaan avaimet käteen -periaatteella. Ohjelmistojen lisäksi saat käyttöösi laadukkaan laitekannan, asennus- ja koulutuspalvelut sekä sitoutuneen tuotetuen.

• Flashnode: Flashnode toteuttaa verkkokaupoille kuukausimaksulla integraatioita useisiin sovelluksiin. Flashnoden kautta on saatavilla esimerkiksi Erply-kassa,

Jos haluat lisätietoja palvelujen käyttöönotosta ja ominaisuuksista, ota yhteyttä MyCashflow'n tai tarvitsemasi palvelun omaan asiakaspalveluun.