Alle samlingerBetalingsløsningerMobile betalingsløsninger
Opsætning og brug af mobile POS-systemer

Her er en guide til opsætning og daglig brug af dit NyKapital mobile POS-system.

Opdateret over en uge siden

For at maksimere effektiviteten og sikre en problemfri betalingsoplevelse er det vigtigt at opsætte og bruge dit mobile POS-system korrekt. Her er en guide til opsætning og daglig brug af dit NyKapital mobile POS-system.

Trin-for-trin opsætning

1. Download og installer appen:

• Download NyKapitals mobile POS-app fra App Store (iOS) eller Google Play (Android).

• Installer appen på din mobile enhed og følg installationsvejledningen.

2. Opret en konto og log ind:

• Hvis du ikke allerede har en konto hos NyKapital, opret en ved at følge registreringsprocessen på hjemmesiden eller via appen.

• Log ind på appen med dine kontooplysninger.

3. Tilslut kortlæseren:

• Forbind kortlæseren til din mobile enhed via Bluetooth eller kabel.

• Følg instruktionerne i appen for at parre kortlæseren med din enhed. Sørg for, at kortlæseren er fuldt opladet.

4. Konfigurer betalingsindstillinger:

• Gå til indstillinger i appen og opsæt betalingsindstillingerne, herunder accepterede betalingsmetoder, skatter, drikkepenge og rabatter.

• Tilpas kvitteringsskabeloner og andre indstillinger efter dine præferencer.

5. Tilføj produkter til inventarlisten:

• Gå til 'Inventar' sektionen i appen og tilføj produkter ved at indtaste navn, pris, beskrivelse og eventuelle SKU- eller stregkoder.

• Organiser dine produkter i kategorier for nem adgang under salg.

Daglig brug af mobile POS-systemer

1. Start en ny transaktion:

• Åbn NyKapitals mobile POS-app og vælg 'Ny betaling'.

• Tilføj produkter til ordren ved at vælge dem fra inventarlisten eller indtaste beløbet manuelt.

2. Accepter betalinger:

• Kortbetalinger: Indsæt kundens kort i kortlæseren, eller brug kontaktløs betaling ved at holde kortet tæt på læseren.

• Mobilbetalinger: Accepter betalinger fra mobile wallets som Apple Pay eller Google Pay ved hjælp af NFC-teknologi.

3. Generer kvitteringer:

• Efter en vellykket transaktion kan du udskrive en kvittering via en tilsluttet kvitteringsprinter eller sende kvitteringen elektronisk via e-mail eller SMS.

• Tilpas kvitteringsindstillingerne for at inkludere relevante oplysninger som virksomhedsnavn, adresse og momsnummer.

4. Håndter returneringer og refusioner:

• Gå til 'Transaktionshistorik' i appen og find den relevante transaktion.

• Vælg 'Returnering' eller 'Refusion' og følg instruktionerne for at behandle tilbagebetalingen. Bekræft, at refusionen er gennemført korrekt.

5. Overvåg salgsdata:

• Brug appens indbyggede rapporteringsfunktioner til at generere salgsrapporter, overvåge lagerbeholdning og analysere salgsdata.

• Tilpas rapporterne for at få indsigt i din virksomheds ydeevne og identificere salgsmønstre.

Vedligeholdelse og fejlfinding

1. Hold din enhed og app opdateret:

• Sørg for, at din mobile enhed og NyKapitals mobile POS-app altid er opdateret til de nyeste versioner.

• Opdateringer indeholder ofte sikkerhedsforbedringer og nye funktioner, der kan forbedre systemets ydeevne.

2. Rengør og vedligehold hardware:

• Rengør kortlæseren og andre tilsluttede enheder regelmæssigt for at sikre, at de fungerer optimalt.

• Kontroller kabler og forbindelser for slid og udskift dem efter behov.

3. Løs almindelige problemer:

• Forbindelsesproblemer: Sørg for, at din mobile enhed har en stabil internetforbindelse og at Bluetooth er aktiveret for trådløse enheder.

• Hardwareproblemer: Genstart kortlæseren og enheden, og forsøg at tilslutte dem igen, hvis de ikke reagerer.

• Appproblemer: Genstart appen eller din mobile enhed, hvis appen fryser eller ikke reagerer. Kontakt support for yderligere hjælp.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan tilføjer jeg nye produkter til inventarlisten?

• Gå til 'Inventar' sektionen i appen og tilføj produkter ved at indtaste navn, pris, beskrivelse og eventuelle SKU- eller stregkoder.

Kan jeg acceptere betalinger uden en internetforbindelse?

• Nej, en stabil internetforbindelse er nødvendig for at behandle transaktioner og synkronisere data med NyKapitals servere.

Hvordan udskriver jeg kvitteringer?

• Efter en vellykket transaktion kan du udskrive en kvittering via en tilsluttet kvitteringsprinter eller sende kvitteringen elektronisk via e-mail eller SMS.

Hvad gør jeg, hvis kortlæseren ikke reagerer?

• Kontroller, at kortlæseren er fuldt opladet og korrekt tilsluttet. Genstart enhederne og forsøg at tilslutte dem igen. Kontakt support for yderligere hjælp.

Dette var guiden til opsætning og brug af mobile POS-systemer med NyKapitals betalingsløsninger. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.