Mobile POS-systemer

Her er en guide til opsætning og brug af mobile POS-systemer med NyKapital.

Opdateret over en uge siden

Mobile POS-systemer (Point of Sale) giver virksomheder fleksibiliteten til at acceptere betalinger hvor som helst og når som helst ved hjælp af mobile enheder. Her er en guide til opsætning og brug af mobile POS-systemer med NyKapital.

Fordele ved mobile POS-systemer

1. Mobilitet:

• Accepter betalinger overalt, uanset om det er i butikken, på en messe, eller ved levering.

• Brug din mobile enhed (smartphone eller tablet) som en fuldt funktionel kasseterminal.

2. Fleksibilitet:

• Understøtter flere betalingsmetoder, herunder kreditkort, debetkort, kontaktløse betalinger og mobile betalinger.

• Tilpas POS-systemet til dine specifikke forretningsbehov.

3. Kundeoplevelse:

• Forbedrer kundeoplevelsen ved at tilbyde hurtige og bekvemme betalingsmuligheder.

• Reducerer køer og ventetid ved at muliggøre betalinger på salgsstedet.

Opsætning af mobile POS-systemer

1. Vælg det rette mobile POS-system:

• Vælg et mobile POS-system, der passer til din virksomheds behov. NyKapital tilbyder flere løsninger, der kan tilpasses forskellige forretningsmodeller.

2. Download og installer appen:

• Download NyKapitals mobile POS-app fra App Store (iOS) eller Google Play (Android).

• Installer appen på din mobile enhed og følg installationsvejledningen.

3. Opret en konto og log ind:

• Opret en konto hos NyKapital, hvis du ikke allerede har en.

• Log ind på appen med dine kontoopplysninger.

4. Forbind hardware:

• Tilslut eventuel nødvendig hardware, såsom en kortlæser eller en kvitteringsprinter, via Bluetooth eller kabel.

• Følg appens instruktioner for at sikre, at alle enheder er korrekt tilsluttet og fungerer.

5. Konfigurer betalingsindstillinger:

• Opsæt dine betalingsindstillinger i appen, herunder accepterede betalingsmetoder, skatter, drikkepenge og rabatter.

• Tilpas kvitteringsskabeloner og andre indstillinger efter dine præferencer.

Brug af mobile POS-systemer

1. Accepter betalinger:

• Åbn NyKapitals mobile POS-app og vælg 'Ny betaling'.

• Indtast det beløb, der skal betales, eller vælg produkter fra din inventarliste.

• Vælg betalingsmetode og følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre transaktionen.

2. Kontaktløse betalinger:

• For kontaktløse betalinger skal kunden holde deres kort eller mobile enhed tæt på kortlæseren.

• Bekræft, at betalingen er accepteret, og udskriv eller send kvitteringen elektronisk.

3. Håndtering af returneringer og refusioner:

• Gå til 'Transaktionshistorik' i appen for at finde den relevante transaktion.

• Vælg 'Returnering' eller 'Refusion' og følg instruktionerne for at behandle tilbagebetalingen.

4. Generer rapporter:

• Brug appens indbyggede rapporteringsfunktioner til at generere salgsrapporter, overvåge lagerbeholdning og analysere salgsdata.

• Tilpas rapporterne for at få indsigt i din virksomheds ydeevne.

Fejlfinding og support

1. Forbindelsesproblemer:

• Kontroller, at din mobile enhed har en stabil internetforbindelse (Wi-Fi eller mobilnetværk).

• Sørg for, at Bluetooth er aktiveret, og at alle enheder er korrekt parret.

2. Hardwareproblemer:

• Sørg for, at kortlæseren og andre tilsluttede enheder er fuldt opladede og fungerer korrekt.

• Genstart enhederne og forsøg at tilslutte dem igen, hvis de ikke reagerer.

3. Appproblemer:

• Opdater NyKapitals mobile POS-app til den nyeste version.

• Genstart appen eller din mobile enhed, hvis appen fryser eller ikke reagerer.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kan jeg bruge mobile POS-systemer uden en internetforbindelse?

• Nej, en stabil internetforbindelse er nødvendig for at behandle transaktioner og synkronisere data med NyKapitals servere.

Hvordan tilføjer jeg produkter til min inventarliste i appen?

• Gå til 'Inventar' sektionen i appen og tilføj nye produkter ved at indtaste navn, pris og andre relevante oplysninger. Du kan også importere en produktliste fra en fil.

Er der en grænse for antallet af transaktioner, jeg kan behandle?

• Nej, der er ingen fast grænse for antallet af transaktioner. Du kan behandle så mange transaktioner, som din virksomhed har brug for.

Dette var guiden til mobile POS-systemer med NyKapitals betalingsløsninger. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.