Alle samlingerKasseapparat/POSDaglig brug
Krav til hardware og software

Her er en oversigt over de væsentlige krav og anbefalinger baseret på information fra NyKapital og SalgsKernen.

Opdateret over en uge siden

Når du skal opsætte et kasseapparat/POS-system med NyKapital, er det vigtigt at sikre, at din hardware og software opfylder de nødvendige krav for at sikre en problemfri drift. Her er en oversigt over de væsentlige krav og anbefalinger..

Hardwarekrav

1. Kasseapparater og skærme:

• Enkelt skærm: Minimum 15,6 tommer.

• Dobbelt skærm: 15,6 tommer hovedskærm + 10 tommer kundeskærm.

• Tablet-løsninger: 10 tommer eller større anbefales.

2. Kvitteringsprinter:

• Printer til udskrivning af kvitteringer og fakturaer.

• Mulighed for integreret printer i POS-enheden.

3. Kortlæsere og betalingsmoduler:

• Understøttelse af kredit- og debetkort, samt kontaktløse betalinger.

• Kompatibilitet med mobile betalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay.

4. Ekstra tilbehør:

• Håndscannere og bordscannere til produktregistrering.

• Elektroniske vægte til vejning af varer, hvis relevant.

• Kasseskuffer til sikker opbevaring af kontanter.

Softwarekrav

1. Operativsystem:

• Kompatibelt med moderne operativsystemer som Windows, iOS, og Android.

• Regelmæssige opdateringer for at sikre kompatibilitet og sikkerhed.

2. POS-software:

• NyKapitals POS-software skal være installeret og konfigureret korrekt.

• Understøttelse af lagerstyring, salgsrapportering, og kundeprofiler.

• Integration med regnskabs- og økonomisystemer for nem bogføring.

3. Netværkskrav:

• Stabil internetforbindelse for at sikre realtids synkronisering af data.

• Mulighed for både trådløs (Wi-Fi) og kablet (Ethernet) forbindelse.

Installation og opsætning

1. Download og installation:

• Download NyKapitals POS-software fra den officielle hjemmeside.

• Følg installationsvejledningen nøje for at konfigurere systemet korrekt.

2. Konfiguration:

• Indtast virksomhedens oplysninger, herunder navn, adresse og momsnummer.

• Opsæt produkter og lagerbeholdning i systemet.

• Konfigurer betalingsindstillinger og integrer nødvendige betalingsmoduler.

3. Sikkerhed:

• Brug stærke adgangskoder og aktiver to-faktor-autentifikation for ekstra sikkerhed.

• Regelmæssig backup af salgsdata og systemindstillinger.

For mere detaljerede oplysninger, besøg NyKapital