Integration med din webshop

Her er en guide til, hvordan du kan integrere NyKapitals betalingsløsninger med din webshop.

Opdateret over en uge siden

Trin-for-trin guide til integration

1. Vælg en betalingsgateway:

• NyKapital tilbyder flere betalingsgateways, der kan integreres med din webshop. Vælg den gateway, der bedst passer til dine behov.

2. Opret en betalingsgateway-konto:

• Besøg NyKapitals hjemmeside og tilmeld dig en betalingsgateway-konto, hvis du ikke allerede har en. Følg registreringsprocessen og få adgang til dine API-nøgler og andre nødvendige oplysninger.

3. Installer betalingsmodul:

• De fleste webshopplatforme, såsom Shopify, WooCommerce, Magento, og andre, har specifikke moduler eller plugins til betalingsgateways.

• Download og installer det relevante betalingsmodul for din webshopplatform. Følg installationstrinene, der er beskrevet af modulets udvikler.

4. Konfigurer betalingsmodul:

• Log ind på din webshopadministration og naviger til indstillingerne for betalingsmoduler.

• Find NyKapitals betalingsmodul og indtast de nødvendige API-nøgler og adgangsoplysninger, som du fik ved oprettelse af din betalingsgateway-konto.

• Konfigurer betalingsmodulet med dine præferencer, såsom valuta, betalingsmetoder, og eventuelle sikkerhedsindstillinger.

5. Test integrationen:

• Udfør en testbetaling for at sikre, at alt fungerer korrekt. Brug en testkonto eller et testkort, hvis det er muligt, for at simulere en rigtig betaling uden at trække penge fra din konto.

• Bekræft, at betalingerne går igennem, og at ordrestatus opdateres korrekt i din webshop.

Fejlfinding af integrationen

1. Transaktionen fejler:

• Kontroller, at API-nøgler og adgangsoplysninger er korrekte og gyldige.

• Sørg for, at din betalingsgateway-konto er aktiv og har tilstrækkelige midler.

2. Betalingsmodulet er ikke synligt:

• Tjek, at modulet er korrekt installeret og aktiveret i din webshopadministration.

• Opdater din webshopplatform til den nyeste version, hvis modulet ikke fungerer korrekt.

3. Testbetalinger fejler:

• Kontroller, at du bruger de rigtige testkortoplysninger, og at betalingsgatewayen er i testtilstand.

• Sørg for, at din webshop er konfigureret til at acceptere den valgte betalingsmetode.

Sikkerhed og vedligeholdelse

1. Opdatering af betalingsmodul:

• Hold dit betalingsmodul opdateret for at sikre, at det er kompatibelt med den nyeste version af din webshopplatform og betalingsgateway.

• Tjek regelmæssigt for opdateringer fra moduludvikleren og installer dem hurtigst muligt.

2. Sikkerhedsforanstaltninger:

• Brug SSL-certifikater for at kryptere dataoverførsler mellem din webshop og betalingsgateway.

• Implementer to-faktor-autentifikation (2FA) for administratorkonti og andre følsomme områder af din webshop.

3. Overvågning af transaktioner:

• Overvåg regelmæssigt dine transaktioner for at opdage og reagere hurtigt på mistænkelig aktivitet.

• Brug betalingsgatewayens indbyggede værktøjer til at administrere og analysere transaktioner.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan får jeg API-nøgler til integration?

• Efter tilmelding til NyKapitals betalingsgateway-konto, vil du modtage API-nøgler og adgangsoplysninger. Disse vil være tilgængelige i din kontooversigt eller via e-mail.

Kan jeg integrere flere betalingsgateways på min webshop?

• Ja, de fleste webshopplatforme understøtter integration af flere betalingsgateways. Du kan konfigurere flere moduler og tilbyde dine kunder flere betalingsmuligheder.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har brug for hjælp til integrationen?

• Kontakt NyKapitals tekniske support eller din webshopplatforms support for hjælp til integrationen. De kan guide dig gennem processen og løse eventuelle problemer.

Dette var guiden til integration af NyKapitals betalingsløsninger med din webshop. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.