Alle samlingerNyKapital AppFunktioner
Tips og tricks til brug af NyKapital App

For at få mest muligt ud af NyKapital Appen og forbedre din oplevelse, kan du følge disse tips og tricks:

Opdateret over en uge siden

For at få mest muligt ud af NyKapital Appen og forbedre din oplevelse, kan du følge disse tips og tricks:

Optimer brugen af appen

1. Brug hurtigtilgange:

• Opsæt hurtigtilgange på din startskærm for at få nem adgang til de mest brugte funktioner som overførsler og kontovisning.

2. Personliggør notifikationer:

• Tilpas notifikationer så du kun modtager dem, der er mest relevante for dig. Gå til "Indstillinger" og vælg "Notifikationer" for at tilpasse dem.

3. Gem ofte brugte kontakter:

• Gem oplysninger om dine hyppige betalingsmodtagere for hurtigere overførsler. Gå til "Betalinger" og vælg "Gem kontakt" efter en overførsel.

Forbedre sikkerheden

1. Brug biometrisk login:

• Aktivér fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse for hurtig og sikker adgang til appen.

2. Opdater adgangskoder regelmæssigt:

• Skift dine adgangskoder jævnligt og brug en adgangskodeadministrator for at holde styr på dem.

Udnyt alle funktioner

1. Udforsk budgetværktøjerne:

• Opret budgetter for forskellige udgiftskategorier og spor dine fremskridt. Brug analyserne til at identificere besparelsesmuligheder.

2. Sæt mål for opsparing:

• Brug appens opsparingsfunktion til at sætte og følge opsparingsmål. Dette hjælper dig med at nå dine finansielle mål hurtigere.

Forbliv opdateret

1. Hold appen opdateret:

• Sørg for, at du altid har den nyeste version af appen installeret for at få adgang til de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

2. Tjek NyKapitals nyhedssektion:

• Hold øje med appens nyhedssektion for opdateringer, tips og specielle tilbud.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan aktiverer jeg biometrisk login?

• Gå til "Sikkerhedsindstillinger" i appen og følg instruktionerne for at aktivere fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Hvordan opsætter jeg hurtigtilgange?

• Gå til "Indstillinger" og vælg "Hurtigtilgange" for at tilføje dine mest brugte funktioner til startskærmen.

Hvordan bruger jeg budgetværktøjerne effektivt?

• Opret budgetter for specifikke kategorier og brug analyserne til at justere dine udgifter og øge opsparingen.

Dette var nogle tips og tricks til at få mest muligt ud af NyKapital Appen. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.