Betalingen
Hoe activeer ik kortingen in de Kiosk

Op deze pagina lees je hoe je kortingen kunt gebruiken.

Lucas Lambooij avatar
Geschreven door Lucas Lambooij
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je dat klanten of medewerkers een korting kunnen toevoegen? Hier lees je hoe deze activeert.

Stap 1: Login op het dashboard en ga naar Instellingen -> Betalingen -> Activeer kortingen

Stap 2: Ga vervolgens in je menubalk links naar "Kortingen" en voeg een nieuwe korting toe.

Stap 3: Kies een naam voor je korting waarmee je het intern herkent. Bij bedrag type kun je een variabele (bijvoorbeeld 20%) of een vaste kortingen (bijvoorbeeld €2,-) instellen.

Stap 4: Bij "Codes" stel je in welke worden je klanten dienen in te vullen voor het activeren van de korting, let op: dit is hoofdlettergevoelig. Wil je meerdere woorden toevoegen? Klik dan op enter na ieder woord.

Stap 5: Klik op "Opslaan" om de codes te activeren. Update daarna je Kiosk om zeker te weten dat alles goed staat. Hier lees je hoe je de Kiosk update.