Ordre info
Bestilling af ordre
Hvordan afgiver man en ordre?
Opdateret over en uge siden

Det er nemt at afgive en ordre med Optimalprint.

1. Først skal du oprette en konto med din e-mailadresse eller tilmelde dig ved hjælp af din Facebook- eller Google-konto.

2. Tilføj derefter det, du ønsker, fra vores brede udvalg af produkter. Du har mulighed for præfabrikerede designs eller for dit helt eget personlige design. Når du finder den, du ønsker, skal du blot tilføje den til indkøbskurven. I indkøbskurven har du mulighed for at redigere designet, hvis du vælger et personligt. Når du er færdig med designet, fortsæt til kassen.

3. Under betalingsprocessen skal du først vælge antallet af produkter, papirtyper (til kort), tilgængelige værdibeviser, derefter forsendelses- og faktureringsadressen samt den forsendelsesmetode, du ønsker.

4. Det sidste trin er betalingsskærmen, hvor du skal vælge en betalingsmulighed og udfylde de nødvendige detaljer. Afgiv derefter ordren.

Bekræftelsen af ​​din ordre med alle detaljer vil automatisk blive sendt til dig med det samme på din e-mailadresse. Bekræft venligst dette for at sikre, at alt er, som du ville have det. Du kan annullere en ordre senest 30 minutter efter den er afgivet.