Bestillingsinfo
Hvordan legge inn en bestilling?
Oppdatert over en uke siden

Det er enkelt å legge inn en bestilling med Optimalprint.

1. Først må du opprette en konto med e-postadressen din eller registrere deg med din Facebook- eller Google-konto.

2. Legg deretter til fra vårt brede utvalg av produkter den du ønsker. Du har muligheten for ferdiglagde design eller for ditt helt eget personlige design. Når du finner den du vil ha, er det bare å legge den i handlekurven. I handlekurven har du muligheten til å redigere designet hvis du velger en personlig. Etter at du er ferdig med designet, fortsett til kassen.

3. Under utsjekkingsprosessen må du først velge antall produkter, papirtyper (for kort), tilgjengelige kuponger, deretter leverings- og faktureringsadresse, samt leveringsmetoden du ønsker.

4. Det siste trinnet er betalingsskjermbildet, hvor du må velge et betalingsalternativ og fylle ut den nødvendige detaljen. Legg deretter inn bestillingen.

Bekreftelsen av bestillingen din med alle detaljer vil automatisk bli sendt til deg umiddelbart på e-postadressen din. Vennligst bekreft dette for å forsikre deg om at alt er slik du ønsket det skulle være. Du kan kansellere en bestilling senest 30 minutter etter at den er lagt inn.