Beställningsinfo
Hur gör man en beställning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att lägga en beställning med Optimalprint är enkelt.

1. Först måste du skapa ett konto med din e-postadress eller registrera dig med ditt Facebook- eller Google-konto.

2. Lägg sedan till från vårt breda urval av produkter den du önskar. Du har möjlighet till färdiga mönster eller för din alldeles egna personliga design. När du hittar den du vill ha lägger du bara till den i kundvagnen. I varukorgen har du möjlighet att redigera designen om du väljer en personlig. När du är klar med designen, fortsätt till kassan.

3. Under utcheckningsprocessen måste du först välja antal produkter, typer av papper (för kort), tillgängliga kuponger, sedan leverans- och faktureringsadress, samt vilken fraktmetod du önskar.

4. Det sista steget är betalningsskärmen, där du måste välja ett betalningsalternativ och fylla i önskad information. Lägg sedan beställningen.

Bekräftelsen på din beställning med alla detaljer kommer automatiskt att skickas till dig direkt på din e-postadress. Vänligen verifiera detta för att se till att allt är som du ville att det skulle vara. Du kan avboka en beställning senast 30 minuter efter att den lagts.