Heeft ParkBee een app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, we hebben eindelijk een app! Je hebt waarschijnlijk al heel lang op dit moment gewacht.

Waarom nu?

Door de jaren heen ontvingen we veel vragen naar een app. Nu is het eindelijk zo ver en introduceren we met veel plezier onze ParkBee-app. Ontworpen om jouw parkeerervaring veel makkelijker te maken. Ons doel is om een betere gebruikerservaring te creëren:

• Gebruik je locatie om parkeerplekken in de buurt te vinden

• Bekijk eenvoudig je aankomende en vorige reserveringen

• Reserveer snel opnieuw dezelfde locatie

• Nog sneller afrekenen met je opgeslagen gegevens

Download de app

Je kunt ons op de volgende platformen vinden:

Klik op de links of zoek naar 'ParkBee' in je app store om de app te downloaden en te genieten van een meer vlekkeloze parkeerervaring.

We werken hard om onze service en producten continu te verbeteren en jou de beste parkeeroplossing te bieden. De ParkBee-app is een grote stap in de goede richting en geeft je hopelijk meer gemak en controle.