ParkBee Accounts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om jouw parkeerervaring makkelijker te maken, bieden we nu twee soorten accounts aan: één voor reserveringen en één voor abonnementen en huurders in de Communities-app. Hier is een korte uitleg:

🅿️ Twee soorten ParkBee accounts

1. Reservering account

Dit account is voor mensen die:

• Parkeer geschiedenis willen zien

• Sneller willen betalen met opgeslagen gegevens

• Makkelijk locaties opnieuw willen reserveren

Maak een account aan door de app te downloaden uit de App Store of Google Play Store, of via onze website.

2. Communities Account

Dit account is voor:

• Individuele parkeerabonnementen

• Huurders en zakelijke abonnement gebruikers in communities

Individuele abonnees ontvangen een uitnodiging om de Communities app te downloaden en een account aan te maken. Zakelijke abonnees en huurders worden uitgenodigd door hun Community-managers.

🚘 Parkeren zonder account

Al is het hebben van een account wel heel handig, je hebt het niet nodig om bij ons te parkeren. Parkeer zonder enige verplichting:

• Ontvang bevestigingen via SMS en e-mail.

• Krijg toegang tot parkeerlocaties via de persoonlijke toegangspagina in de bevesti.

• Start en stop parkeersessies via de toegangspagina.

‼️ De accounts zijn niet verbonden

Op dit moment zijn de twee soorten accounts nog niet verbonden. Dit betekent:

• Je reservering geschiedenis en account gegevens in de ParkBee app zijn gescheiden van die in de Communities app.

• Je moet je reserveringen en abonnement apart beheren totdat we de accounts in de toekomst samen brengen.