Parkeren zonder reservering
Hoe kan ik betalen voor mijn parkeersessie?

Bekijk hier hoe je jouw parkeersessie kunt betalen voor je de parkeerlocatie verlaat.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Betaal veilig online, direct vanaf je telefoon.

Begin door terug te keren naar de parkeersessie met je telefoon.

Toen je de parkeersessie begon, kreeg je een SMS ter bevestiging. Open de link in het SMS-bericht en ga verder met de betaling. Voeg, indien van toepassing, jouw kortingscode toe voordat je de betaling start.

Betaal stap voor stap:

1. Druk op 'Betalen voor mijn parkeersessie'.

2. Voltooi de betaling met jouw gewenste betaalmethode.

3. Klik op 'Doorgaan naar ParkBee'.

4. De parkeersessie is betaald! Klik nu op 'Open voertuig uitgang' om de uitgang te openen en de locatie te verlaten.

Andere nuttige artikelen voor jou: