Je toegangspagina vinden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Oeps, dat kan gebeuren! Er zijn een paar manier om jouw toegangspagina te vinden:

1) De app of je account

Open de app en ga naar 'Parkeersessies'. Je kunt ook onze website op je mobiele telefoon openen en inloggen met je account. Daar vind je je aankomende reserveringen en kun je je parkeersessie starten.

2) SMS naar jouw telefoon

We sturen de link naar de toegangspagina ook per sms naar het telefoonnummer dat je ons hebt gegeven. De sms wordt 1,5 uur voor de start van je reservering verstuurd.

Als je eerder toegang wilt tot de link, ga dan naar Mijn reservering om jouw persoonlijke toegangspagina te ontvangen.

3) Bevestigingsmail in je inbox

Je kunt jouw toegangspagina vinden in de reserveringsbevestiging die we je hebben gestuurd. Als deze niet in jouw inbox zit, kijk dan ook even in je spam.

Als je de e-mail niet kunt vinden, kan het zijn dat je geen reserveringsbevestiging hebt ontvangen.

4) Neem contact met ons op

Als geen van de bovenstaande manieren werkt, neem dan contact met ons op. We antwoorden meestal binnen 24 uur.