ParkBee App Helpcentrum
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We helpen je graag verder

Hier vind je onze contactgegevens voor directe support en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Heb je directe support nodig?

Je kan ons 24/7 telefonisch bereiken voor spoedgevallen. Voor minder dringende vragen kun je terecht bij support@parkbee.com of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Parkeerplek reserveren

1. Zoek naar jouw bestemming en gewenste datum en tijd met de zoekfunctie

2. Vul je persoonlijke gegevens in

Je telefoonnummer en e-mailadres hebben we nodig om je een bevestiging en reminder te sturen. Je kenteken om je sneller verder te helpen wanneer je hulp nodig hebt.

3. Betaal via de veilige online betaalmethoden in de app

4. Je ontvangt meteen een bevestigingsmail en 1,5 uur voor je reservering start ook een SMS ter herinnering.

Ik kan mijn reservering niet in de app terugvinden

Als je jouw reservering niet kunt terugvinden in de app dan heb je waarschijnlijk je reservering via onze website gemaakt. Op dit moment kunnen we de reservering online nog niet koppelen aan de app.

Om te kunnen parkeren open je de bevestigingsmail of de SMS en kun je via die link je parkeersessie starten en de ingang openen.

Accounts

Met een account in de app kun je snel uitchecken, je parkeergeschiedenis bekijken en gemakkelijk locaties opnieuw reserveren. In de app heb je exclusieve toegang tot alle functionaliteiten.

Abonnementen zijn nog niet geïntegreerd, dus als je een abonnement hebt, maak dan een nieuw account aan.

Parkeersessie starten en ingang van de parkeerlocatie openen

Open de app en ga naar reserveringen in het menu. Daar zie je de eerstvolgende reservering bovenaan staan. Sta je voor de ingang? Klik dan op start parkeersessie, vervolgens kun je de ingang openen. Vergeet aan het einde je parkeersessie niet te stoppen.

In- en uitrijden tijdens je reservering

Je kunt tijdens je reservering zo vaak in- en uitrijden als je wilt. De parkeerplek is voor jou gereserveerd! Heb je de parkeersessie al gestart voordat je bent aangekomen bij de locatie? Stop dan de sessie en start hem opnieuw om de ingang te openen.

Je parkeersessie stoppen en de locatie verlaten

Vergeet niet je parkeersessie te stoppen voordat je vertrekt. Ook als de uitgang automatisch opent, kan je sessie nog actief zijn en extra kosten veroorzaken. Zorg er dus voor dat je je sessie beëindigt zodra je klaar bent met parkeren. Bij een slagboom open je deze door je sessie te stoppen.

Reservering wijzigen

Je kunt je reservering nog tot 1 uur voor de starttijd wijzigen. Je doet dit in het reservering overzicht. Klik op de reservering die je wilt aanpassen. Rechtsboven klik je op wijzig, nu kun je de datum, tijd en je kenteken wijzigen.

Eerder of later aankomen

Je kunt 30 minuten voor je gereserveerde starttijd binnenrijden zonder extra kosten. Later aankomen is geen probleem. We houden natuurlijk een plekje voor je vrij.

Langer blijven dan mijn gereserveerde tijd

Na het einde van je reservering loopt de geparkeerde tijd automatisch door. Je hoeft daarvoor niks te doen. Je betaalt de extra geparkeerde minuten gemakkelijk online via de app voordat je uitrijdt.

Factuur

Je ontvangt de factuur van je reservering in de bevestigingsmail. Kun je de factuur niet vinden of wil je een andere naam op de factuur? Mail naar support@parkbee.com met alle details dan maken we een aangepaste factuur voor je op.

Waar is de app beschikbaar?

De app is nu beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans voor gebruikers in Nederland, België en Duitsland. Het is in het Verenigd Koninkrijk nog niet beschikbaar, maar we zijn er mee bezig!

Over ParkBee

Steden worden steeds drukker. Straten staan vol met geparkeerde auto's en er is weinig ruimte om te fietsen en wandelen. Wij willen geparkeerde auto’s uit het straatbeeld halen. Daarom parkeer je met ParkBee bij bijvoorbeeld kantoren, hotels of in de parkeergarage van een appartementencomplex. Door gebruik te maken van deze vaak onbenutte parkeerplekken geven we ruimte terug aan de stad en bespaar jij flink op je parkeerkosten.