Alle collectiesApparaatzorg & Probleemoplossing
Het voorkomen van verbindingen verbreken

Los eventuele verbindingsproblemen op tijdens uw training

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We gebruiken Bluetooth-technologie om de informatie van uw sonde naar uw smartphone of tablet te sturen. De Bluetooth-antenne bevindt zich:

• Perifit Care (origineel): Aan het einde van het witte snoer

• Perifit Care +: Aan het einde van de paarse staart, onder de aan/uit-knop.

Tijdens games of oefeningen wordt de kwaliteit van het Bluetooth-signaal weergegeven via het lotus-icoon in de linkerbovenhoek. Als de lotus vol is, is uw Bluetooth-signaal goed.

Eerste probleemoplossing

Hier is het proces voor probleemoplossing in het geval dat u een slechte verbindingskwaliteit heeft (onderbrekingen, vertragingen...)

1. Ga naar uw app Instellingen > Scroll naar beneden en tik op "Test uw Bluetooth-signaal"

2. Zet uw Perifit Care aan en laat het naast uw telefoon liggen

3. Voer de test uit

Wat zeggen de resultaten?

• "Alles goed!" > ga naar de sectie "Tips om uw verbindingskwaliteit te verbeteren"

• "Kan beter..." > neem direct contact op met ons ondersteuningsteam door op de :( emoji hieronder te tikken of via de originele ondersteuningschat. Het bericht zal iets lezen als: "Hallo, hier zijn de resultaten van mijn Bluetooth-test. Kunt u mij helpen? Bluetooth sterkte: -85 dBm", en ons team zal u zo snel mogelijk helpen.

Tips om uw verbindingskwaliteit te verbeteren

In het geval dat de probleemoplossingstest goede resultaten opleverde, trekken we de hypothese dat de slechte verbindingskwaliteit mogelijk verband houdt met de interactie tussen de sonde en uw apparaat onder trainingsomstandigheden.

Terwijl u de onderstaande stappen volgt, observeer of ze de Bluetooth-kwaliteit verbeteren door naar de lotus in de linkerbovenhoek van uw scherm te kijken tijdens elke oefening:

• Verbreek de verbinding met andere externe apparaten die mogelijk verbonden zijn met de Bluetooth van uw apparaat.

• Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Perifit-app uit uw app store heeft.

• U kunt proberen uw smartphone omhoog te bewegen in de verticale richting en in beide richtingen horizontaal om het beste signaal te vinden.

• Open uw benen iets en zorg ervoor dat het witte snoer (Perifit Care) of paarse staart (Perifit Care +) naar boven gericht is en naar uw apparaat wijst.

• Verwijder obstakels tussen het witte snoer (Perifit Care) of paarse staart (Perifit Care +) en uw apparaat: kleding, uw hand aan de achterkant van de telefoon...

• Beweeg het einde van het witte snoer (Perifit Care) of paarse staart (Perifit Care +) iets weg van uw huid, vooral als u traint met slipjes aan.

Een andere tip voor Perifit Care-gebruikers die niet direct verband houdt met hoe u traint:

• Als u de sonde in een doos bewaart, probeer hem dan op te bergen door de antenne te plaatsen zoals beschreven op de afbeelding hieronder: