Verbindingen vermijden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Perifit Care communiceert op de volgende manier met uw mobiele apparaat:

• voor Perifit Care original: met behulp van een Bluetooth-tablet die zich aan het uiteinde van het witte snoer bevindt. Opmerking: Het snoer moet altijd buiten uw lichaam blijven, bij voorkeur in de richting van uw smartphone en 2 cm van uw huid.

• voor Perifit Care+: met een Bluetooth-tablet aan het uiteinde van de staart, onder de aan/uit-knop.

Als de signaalsterkte van Bluetooth niet voldoende is, kunnen er tijdens het spel enkele verbroken verbindingen optreden.

Je kunt echter je lichaam en telefoonpositie aanpassen om een betere signaalsterkte te krijgen en het aantal verbroken verbindingen te verminderen.

Tips om onmiddellijk een betere verbinding te krijgen

1. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Perifit-app uit je app store hebt. Het updaten van je Perifit-app helpt vaak om veel verbindingsproblemen op te lossen. Weet je niet zeker wat de nieuwste versie van de Perifit-app is? Kijk dan in je App/Google Play store.

2. Verwijder alle obstakels tussen de staart/snoer van je Perifit Care en je smartphone. Zorg ervoor dat hij niet tussen je benen klemt en omhoog staat.

3. Train bij voorkeur zonder slipje en met je benen iets geopend.

Let op: Bij de originele Perifit Care interfereert je huid met de Bluetooth, dus voorkom dat het witte snoer je huid raakt of tussen je benen klem komt te zitten.

4. Zijn er andere apparaten verbonden met de Bluetooth van je telefoon? Controleer of er geen ander apparaat verbinding probeert te maken terwijl je traint met Perifit Care door naar de instellingen > Bluetooth van je telefoon te gaan. Om te voorkomen dat een ander apparaat verbinding maakt, kun je de optie "Vergeet dit apparaat" selecteren.

5. Voor Perifit Care origineel: Glijdt je Perifit Care soms uit tijdens het trainen en moet je hem ingedrukt houden? Zo ja, dan raden we je aan het artikel Perifit Care beweegt tijdens de training uit te lezen. We hebben ontdekt dat als je de Perifit Care ingedrukt houdt of verplaatst, er lichte druk op de aan/uit-knop kan komen te staan. De Perifit Care zal niet volledig uitschakelen, maar je kunt wel last krijgen van verbroken verbinding.

6. Je kunt proberen je smartphone verticaal omhoog te bewegen en horizontaal in beide richtingen om het beste signaal te vinden.

Meer in het algemeen

1. Voor Perifit Care origineel: Probeer je Perifit Care op een andere manier op te bergen in de doos. Dit kan de richting van de antenne veranderen

2. Als je een spelsessie start, zie je linksboven in het scherm een Bluetooth-signaalindicator. Dit is bedoeld om je een duidelijk idee te geven van hoe goed de verbinding tussen je telefoon en het Perifit Care-apparaat is. Als je ziet dat de verbinding niet goed is, bekijk dan deel 1 van dit artikel (Tips om verbroken verbindingen te voorkomen) voordat je het spel start.

Opmerking: Als de bovenstaande tips niet hebben geholpen en je nog steeds last hebt van verbroken verbindingen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de (?) knop van de app voor hulp.