Apparaatzorg & Probleemoplossing
Wachtwoord herstel e-mail problemen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hieronder staan een paar punten om te overwegen:

1. Controleer uw SPAM map, het zou daar kunnen zijn.

2. Is de e-mail die u gebruikt om in te loggen op uw Perifit account correct en zonder spelfouten ? Als dat zo is, is het waarschijnlijk dat u de herstel e-mail nooit zult ontvangen. Email ons op support@perifit.co zodat we u kunnen helpen.

3. Zorg ervoor dat u de juiste mailbox controleert. Hoe logt u in op uw Perifit account ? Bijvoorbeeld: als u inlogt met iCloud, zal de herstel e-mail daar naar toe gestuurd worden.

Helpt dit niet? Klik op de 😔 hieronder en kies "Stuur ons een bericht" zodat we u kunnen helpen.