Alle collectiesPrivacy & Gegevens
Profiel gebruikersnaam bijwerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt twee profielen binnen de Perifit app:

• je algemene Perifit-profiel

• je Gemeenschap-profiel

Je kunt de gebruikersnaam voor je Gemeenschap-profiel wijzigen, maar niet voor je Perifit-profiel. Niemand in de app ziet dit laatste echter.

Perifit-account

Als je je voor het eerst aanmeldt in de Perifit-app, moet je je voor- en achternaam opgeven. Dit is de naam die wordt gebruikt voor je Perifit-account.

Deze kan niet worden veranderd, maar andere gebruikers zullen je naam nooit zien. In uitdagingsspellen gebruikt de app willekeurig gekozen namen om de privacy van onze gebruikers te beschermen.

Gemeenschap

Zodra je Perifit-account is ingesteld, heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de Gemeenschap (tabblad rechtsonder in je app). Daar heb je de mogelijkheid om je gebruikersnaam te kiezen en te wijzigen.

Standaard is dit de naam die je hebt opgegeven bij het aanmaken van je Perifit-account, maar je kunt deze wijzigen door naar Gemeenschap > Profiel (rechtsboven) > Je profiel > Profiel bewerken > Naam te gaan.

Je kunt de naam kiezen die wordt weergegeven in de Gemeenschap bij het plaatsen van berichten, liken en reageren.