FAQ Commerciële partners
Mijn handelaarsruimte op Phenix
🤷‍♀️ Ik slaag er niet in in te loggen op mijn handelaarsruimte.
🤷‍♀️ Ik slaag er niet in in te loggen op mijn handelaarsruimte.

Geen paniek! De oplossing is binnen handbereik!

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het probleem is ongetwijfeld te wijten aan één van de volgende oorzaken, en kan op een eenvoudige manier opgelost worden!

1. Wij raden u aan om bij voorkeur Chrome, Mozilla of Safari als browser te gebruiken om gemakkelijk in te kunnen loggen op uw handelaarsruimte.

2. Controleer of u probeert in te loggen op uw handelaarsruimte op het adres app.wearephenix.com. Deze webruimte is voorbehouden voor winkeliers en verschilt van de mobiele app Phenix voor gebruikers! Hier vindt u meer informatie.

3. Controleer of uw login (e-mailadres) correct is: U hebt uw login ontvangen bij de bevestiging van de registratie van uw winkel op de handelaarsruimte van Phenix.

4. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op “wachtwoord vergeten”.

🧁 Hulp nodig?

Hulp nodig om uw handelaarsruimte aan te maken? Neem gerust contact op met het team van Phenix per email naar hellobelgium@wearephenix.com.