FAQ Commerciële partners
Mijn handelaarsruimte op Phenix
Ik ben het wachtwoord voor mijn handelaarsruimte vergeten 🤔

Hoe kan ik dit opnieuw instellen?

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen:

1. Ga naar de loginpagina van uw handelaarsruimte: app.wearephenix.com.

2. Klik op “wachtwoord vergeten”.

3. Er gaat een venster open waarin u het e-mailadres van uw account bij Phenix kunt ingeven (u heeft dit ontvangen bij de bevestiging van de registratie van uw winkel op de handelaarsruimte).

4. U ontvangt vervolgens een link op dit e-mailadres om uw wachtwoord opnieuw in te stellen 🔐. Opgelet: deze link is slechts beperkt geldig.

🧁 Hulp nodig?

Indien het probleem niet opgelost is, kan u contact opnemen met het team van Phenix per e-mail naar hellobelgium@wearephenix.com