Ik wil een reeds aangemaakte aankondiging activeren of wijzigen.

Hoe kan ik een bestaande aankondiging publiceren of wijzigen?

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle aankondigingen die u aangemaakt heeft, worden automatisch bewaard, zelfs wanneer ze niet actief zijn (tenzij u ze verwijdert) zodat u tijd kan winnen. U heeft dus toegang tot uw catalogus van aankondigingen om ze op eender welk moment te publiceren of te wijzigen.

👉 Ga naar uw handelaarsruimte. U vindt er uw actieve en niet-actieve aankondigingen:

• op de startpagina

• of meer gedetailleerd in het tabblad “Mijn aankondigingen”

1. Een aankondiging activeren of de hoeveelheid met een klik wijzigen voor publicatie op de dag zelf 🥕

Optie 1: op de startpagina

Op de startpagina vindt u het etiket van uw aankondiging. Klik op ➕ om te activeren of om pakketten om op die dag te verkopen toe te voegen (klik zoveel keer als u pakketten wil toevoegen) of op ➖ indien u de hoeveelheid voor die dag wil verminderen.

Optie 2: Op de pagina “Mijn aankondigingen”

Op de pagina “Mijn aankondigingen” kan u het volgende zien:

Al uw actieve en niet-actieve aankondigingen

Weekkalender voor publicatie van elke aankondiging.

Klik in de kalender van de aankondiging in kwestie op ➕ om ze te activeren of om pakketten om op die dag te verkopen toe te voegen (klik zoveel keer als u pakketten wil toevoegen) of op ➖ indien u de hoeveelheid voor die dag wil verminderen. Dat is alles 👌

Opmerking: Hier kan u enkel de hoeveelheden voor de dag zelf aanpassen. Indien u publicaties voor de andere dagen van de week wil programmeren, moet u uw publicaties plannen door te kiezen voor een “terugkerende” publicatie voor uw aankondiging of een publicatie “zolang de voorraad strekt” voor uw pakketten producten met minimale houdbaarheid.

2. Om de gegevens van een bestaande aankondiging te wijzige🍕

Indien u de gegevens van uw aankondiging zoals de beschrijving, foto, prijs, dag van publicatie, dagelijkse hoeveelheden, uren voor publicatie en ophaling enz. wil wijzigen:

1. Klik op “Mijn aankondigingen” om al uw actieve en niet-actieve aankondigingen te zien.

2. Klik op de knop “Aankondiging wijzigen” bij de aankondiging die u wil wijzigen,

3. wijzig de velden in kwestie,

4. En vergeet niet uw wijzigingen onderaan de pagina op te slaan!

🧁Hulp nodig?

Neem gerust contact op met het team van Phenix per email naar hellobelgium@wearephenix.com.