FAQ Commerciële partners
Beheer van bestellingen
Ik heb vanavond geen niet-verkochte producten. Hoe kan ik een bestelling annuleren?
Ik heb vanavond geen niet-verkochte producten. Hoe kan ik een bestelling annuleren?

Hoe kan ik een bestelling die ik niet kan uitvoeren annuleren?

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is 18 uur en u beseft dat u vandaag geen niet-verkochte producten heeft. Gefeliciteerd! U bent supergeëngageerd tegen verspilling! 🌍

😥 En wat indien het pakket niet-verkochte producten dat ik gepubliceerd had reeds verkocht is?

Indien u de aankondiging nog niet verwijderd heeft en sommige mensen reeds besteld hebben, kan u de bestellingen annuleren via uw handelaarsruimte tot 1 uur voor het einde van de ophaalperiode 🕒.

Voorbeeld: als u een afhaaltijd aanbiedt van 14.00 tot 19.00 uur voor uw winkelwagen en u realiseert zich dat u vandaag toch geen onverkochte artikelen zult hebben om die winkelwagen mee te vullen, dan hebt u tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om de door een gebruiker geplaatste bestelling te annuleren, dat is 1 uur voor 19.00 uur.

🙏 Niettemin vragen wij u om waakzaam te zijn en uw mandjes zo snel mogelijk te annuleren indien nodig, om een gebruiker niet onnodig te laten verhuizen!

❌ Hoe annuleert u een bestelling?

👉 Ga naar uw handelaarsruimte op app.wearephenix.com om een bestelling te annuleren. Klik in het tabblad “Mijn bestellingen” > “Lopende bestellingen”, op het rode kruis ❌ rechts van de bestelling die u wil annuleren.

• De klant wordt dan per sms of e-mail verwittigd en wordt terugbetaald.

• Uw pakket wordt op de dag zelf niet terug online gezet behalve wanneer u beslist het manueel terug te publiceren.

👉 Als u binnen 1 uur voor het einde van het afhaalvenster van de winkelwagen bent, is het te laat om een betaalde bestelling te annuleren. Als u er echt niet aan kunt voldoen, neem dan snel contact op met het Phenix-team en wij zullen ons best doen om een oplossing te vinden!