FAQ Commerciële partners
Beheer van bestellingen
Wat moet ik doen wanneer de klant zijn pakket komt ophalen?

Hoe moet ik bestellingen bevestigen?

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer de klant naar uw winkel komt (in de ophaalperiode die u aangegeven heeft) om uw niet-verkochte producten te redden, toont hij u het bewijs van zijn bestelling op zijn telefoon. Wat u moet doen:

1. De bestelling nakijken (hoeveelheid en benoeming van het pakket) met behulp van de sms of e-mail die u ter bevestiging ontvangen heeft of die u in het tabblad “Mijn bestellingen” van uw handelaarsruimte terugvindt.

2. Hem zijn pakket overhandigen en de bestelling eenvoudigweg bevestigen door de oranje knop “Bestelling opgehaald” te verschuiven op zijn telefoon 👇.

De gebruiker betaalt het pakket in de app 💸. Er is dus geen betaling in de winkel. Wij schrijven het bedrag van uw verkochte pakketten (min onze commissie) over aan het begin van de volgende maand. Zorg er dus voor dat uw bankgegevens bijgewerkt zijn in uw handelaarsruimte!

🧁Hulp nodig?

Neem gerust contact op met het team van Phenix per email naar hellobelgium@wearephenix.com.