FAQ Commerciële partners
Facturatie en betaling
🧐 Ik heb mijn betaling niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Het bedrag voor de producten die ik verkocht heb, staat niet op mijn bankrekening.

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien u uw betaling niet ontvangen heeft, is dit ongetwijfeld omdat uw bankgegevens niet volledig zijn of dat u de verschafte informatie moet bijwerken.

🍑Hoe kan ik mijn bankgegevens bijwerken?

Log in op uw handelaarsruimte op app.wearephenix.com en ga dan naar het tabblad “Facturatie”.

1. Controleer en corrigeer indien nodig “Uw facturatiegegevens”

2. Klik dan in het deel “Validering van uw account” op de knop “De validering starten.” Stripe zal u helpen indien er extra documenten geüpload moeten worden.

3. Wanneer u de informatie bijgewerkt heeft, zal Stripe het statuut van uw bedrijf (opnieuw) valideren binnen de 48 uur ⏳.

4. Vergeet niet om eens deze termijn verstreken is de validering en de status van uw betalingen na te gaan in het onderdeel “Uw facturen” onderaan de pagina.

🧁Hulp nodig?

Neem gerust contact op met het team van Phenix per email naar hellobelgium@wearephenix.com.