Waar kan ik mijn facturen terugvinden?

Mijn boekhouder komt volgende week. ⌚

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

🥝 Toegang tot uw facturen met een klik.

Log in op uw handelaarsruimte op app.wearephenix.com en klik op “Mijn facturen” op de startpagina.

✨ In het onderdeel “Uw facturen” onderaan de pagina, vindt u uw facturen per maand met een overzicht:

👉 Aantal verkochte pakketten

👉 Te ontvangen of ontvangen bedrag

👉 Status van de betaling van de factuur:

• In afwachting (factuur van de lopende maand die beschikbaar zal zijn eens de maand gedaan is)

• Onderweg (betaling van deze factuur werd uitgevoerd)

• Niet betaald (betaling van deze factuur is geblokkeerd; eens u uw bankinformatie bijgewerkt heeft, zal ze uitgevoerd worden).

👉 U kan uw facturen in pdf-formaat downloaden om de details te bekijken. De factuur van de lopende maand is slechts beschikbaar wanneer de maand afgelopen is.

🧁Hulp nodig?

Neem gerust contact op met het team van Phenix per email naar hellobelgium@wearephenix.com.