Hoe kan ik mijn bankgegevens invullen?

Welke documenten moet ik verschaffen om mijn betalingen te ontvangen?

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zorg ervoor dat u de bankgegevens van uw bedrijf invult voor het einde van de maand, zodat u de maandelijkse opbrengst van de verkoop van antiverspillingspakketten per overschrijving kan ontvangen! 📆

🍓 Hoe ga ik tewerk?

👉 Ga naar uw handelaarsruimte op app.wearephenix.com en dan naar het tabblad “Facturatie”.

Opgelet! Als u Adblock gebruikt om advertenties te blokkeren, moet u het uitschakelen!

👉 Vul in het eerste deel “Uw bankinformatie” de firmanaam, het SIRET-nummer, IBAN enz. in. Vergeet niet de informatie op te slaan!

👉 Klik dan op de knop “Begin validatie” in het tweede deel.

Stripe, onze betalingsdienstaanbieder, vraagt u eventueel de volgende informatie (in png, jpg of pdf-formaat):

• Een K-bis,

• Een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in kleur van de verantwoordelijke van de winkel (foto van voor- en achterkant),

• Een bewijs van domicilie van de verantwoordelijke.

Zodra u uw documenten in uw ruimte geüpload heeft, keurt Stripe uw statuut als bedrijf goed binnen de 48 uur ⏳ Vergeet niet om na te kijken of dit gebeurd is zodra deze termijn verstreken is.

🧁Hulp nodig?

Neem gerust contact op met het team van Phenix per email naar hellobelgium@wearephenix.com.