Wat is een handelaarsruimte?

Dat is uw ruimte waar u uw publicaties kan plaatsen! 😃

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een ruimte speciaal voor onze commerciële partners

De handelaarsruimte op Phenix is een webplatform waarop u uw publicaties voor anti-verspillingsmanden kan instellen en waar u op eender welk moment wijzigingen kan aanbrengen indien nodig! 🍋 De beschrijving van uw winkel en de pakketten die u in uw handelaarsruimte plaatst, verschijnen daarna in de app zodat ze gezien en gered kunnen worden door onze gemeenschap van meer dan 40.000 gebruikers! 📲💙

👉 Vanaf de startpagina van uw handelaarsruimte, krijgt u met één klik toegang tot:

• uw anti-verspillingsstatistieken

• informatie over uw bedrijf (adres, openingstijden, enz.)

• instellingen van uw publicaties

• lopende en voorbije bestellingen

• de opbrengst van uw verkoop van manden en uw downloadbare facturen

• uw sluitingskalender en feestdagen

• de sectie Help & Ondersteuning