Bent u een winkelier die geen koopwaar wil verspillen? Of een geëngageerde consument die voedingswaren die nog gegeten kunnen worden wil redden? Of nog beter: bent u ze allebei? Welke tool moet u dan gebruiken? De handelaarsruimte of de mobiele app?

📢 Opgelet!

U kan niet hetzelfde e-mailadres gebruiken voor een handelaarsaccount en een gebruikersaccount.❌

U heeft geen toegang tot uw handelaarsruimte vanuit de app, en omgekeerd⛔. Het zijn twee verschillen tools!

👩‍💻 De handelaarsruimte

Indien u uw winkel wil tonen en uw manden wil publiceren, dan moet u daarvoor een handelaarsaccount aanmaken op app.wearephenix.com

📲 De mobiele app

Als u een geëngageerde en gemotiveerde consument bent die manden wil redden en/of als u een winkelier bent en u uw zaak en publicaties in real time wil tonen in de app, moet u de Phenix-app downloaden van de AppStoreof PlayStore op uw smartphone en een gebruikersaccount aanmaken.