FAQ Commerciële partners
Mijn handelaarsruimte op Phenix
Hoe kan ik mijn handelaarsaccount aanmaken op Phenix? 🍏

U kan uw handelaarsaccount in 2 minuten aanmaken.

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is heel eenvoudig om uw handelaarsaccount aan te maken!

1. Ga naar de handelaarsruimte en klik op “registeren.”

2. Vul de vereiste velden in.

3. Bevestig met de knop “Daar gaan we!”

📞😃 Ons team zal zo snel mogelijk met u contact opnemen om u te helpen uw handelaarsruimte op te zetten en al uw vragen te beantwoorden.

Wanneer u vanaf dat moment inlogt met uw emailadres en het wachtwoord dat u ingesteld heeft, kan u in uw dagelijks leven vrij navigeren en handelingen uitvoeren in uw handelaarsruimte.

🧁 Hulp nodig?

Hulp nodig om uw handelaarsruimte aan te maken? Neem gerust contact op met het team van Phenix per email naar hellobelgium@wearephenix.com.