FAQ Commerciële partners
Mijn handelaarsruimte op Phenix
Ik ontvang een foutmelding wanneer ik inlog op de handelaarsruimte.
Ik ontvang een foutmelding wanneer ik inlog op de handelaarsruimte.

Bent u op uw handelaarsruimte?

Myriam avatar
Geschreven door Myriam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom een foutmelding? 🤔

Indien u probeert in te loggen op uw handelaarsruimte met de logingegevens van uw account voor de app, of omgekeerd, ontvangt u een foutmelding, meestal Fout 2- 200.

Als handelaar kan u namelijk twee verschillende accounts hebben:

• Een handelaarsaccount om uw aankondigingen in te stellen en te plaatsen

• Een gebruikersaccount om de app te gebruiken, uw aankondigingen te bekijken en antiverspillingspakketten te kopen!

Wat u moet doen 🍊

1. Controleer of u wel degelijk probeert in te loggen op uw handelaarsruimte van Phenix op het adres app.wearephenix.com.

2. Controleer of uw login (e-mailadres) correct is: U heeft uw login ontvangen bij de bevestiging van de registratie van uw winkel.

🧁Hulp nodig?

Neem gerust contact op met het team van Phenix per email naar hellobelgium@wearephenix.com.